bouwbedrijf hoogeveen Home     |     Projecten     |     Offerte     |     Contact
bouwbedrijf Drenthe
Buitenwerk
Binnenwerk
Onderhoud
Kozijnen
Trappen
Dakramen
Zonwering / rolluiken
Impregneren
Garagedeuren
   
   
 

Binnenwerk


Bij binnenwerk kunt u denken aan een andere indeling of installatiewerk, plafonds, muren, vloeren, verwarming of andere werkzaamheden. We hebben de kennis en vakmanschap in huis om dit werk vakkundig en precies voor u uit te voeren.


 

lijn

Binnenverbouwing

Indeling woning veranderen


Is uw keuken of badkamer te klein? Met het uitbreken van een muur kunnen wij meer ruimte voor u realiseren. Wij hebben de kennis en vakmanschap in huis om dit werk vakkundig uit te voeren.Installatiewerk

Voorzieningen van water Electra, water en gas


Na ruwbouw komt onze installateur voor de aanleg van elektra, water en gas en de verwarming. Tijdens de bouw blijven we altijd met u in gesprek of de uitvoer naar wens is of dat er toch nog elektra verplaatst moet worden.
lijn
DakramenVrijblijvende offerte? → Klik hierlijn

Plafonds

Mogelijkheden voor plafond afwerking


Een gipsplafond of betonplafond wordt door de stukadoor spack gespoten. Ook kunt u denken aan een kunststof plafond, Agnes platen, een systeemplafond of spanplafond.Muren

Verschillende materialen en afwerking


Een schoonmetselwerk muur kunnen stuccen wij voor u vlak. Een gladde muur kunnen wij voor u glasvezel behangen of de hele muur betegelen. Wij denken mee en begeleiden u met de aankoop van materialen.

lijn
Dakramenlijn

Vloeren

Verschillende materialen en afwerking


Wilt u plavuizen of laminaat? Kiest u voor vloerbedekking of een houten vloer? Het begint allemaal met een goede ondergrond. Wij voeren het werk uit en begeleiden u ook met de aankoop van de materialen.


Verwarming

Radiatoren, vloerverwarming of houtkachels


Er zijn meerdere mogelijkheden om uw huis te verwarmen. U kunt kiezen voor radiatoren, vloerverwarming of bijvoorbeeld een houtkachel. Wat u ook kiest, wij kunnen het voor u uitvoeren.

lijn
Dakramen
Vrijblijvende offerte? → Klik hierlijn

Interieurafwerking

Kasten wand, bijkeuken kast, knieschot


Kan uw woning nog de nodige afwerking  gebruiken? Of hebt u bijvoorbeeld nog wat meer kastruimte nodig of wilt u eindelijk die zolder wel eens netjes hebben? U komt er zelf niet aan toe, of u ziet geen mogelijkheden om het voor elkaar te krijgen?  Wij voeren het allemaal voor u uit. U maakt een afspraak, we nemen samen de wensen en mogelijkheden door. Daarna kunnen wij aan de slag en is uw woning binnen de kortste keren helemaal af. 
 

Mulderijbouw Bouw- en onderhoudsbedrijf    -     Tel: 0528 - 36 22 51     -     info@mulderijbouw.nl