bouwbedrijf hoogeveen Home     |     Projecten     |     Offerte     |     Contact
bouwbedrijf Drenthe
Buitenwerk
Binnenwerk
Onderhoud
Kozijnen
Trappen
Dakramen
Zonwering / rolluiken
Impregneren
Garagedeuren
   
   
 

Buitenwerk


Bij buitenwerk kunt u denken aan een complete renovatie of aanbouw, verbouw, dakramen, dakkapellen, gevels, kozijnen en/of andere werkzaamheden. We hebben de kennis en vakmanschap in huis om dit werk vakkundig en precies voor u uit te voeren.
lijn

Daken

Is uw dak aan renovatie toe?


Er zijn meerdere mogelijkheden om uw dak te isoleren en de levensduur te verlengen. Zo kunnen wij uw dak voorzien van een geïsoleerde dakplaat met panlatten en nieuwe pannen. Wij kunnen uw dak ook isoleren aan de onderkant. Dit gebeurd door het isoleren en aftimmeren van uw zolder, zodat deze er ook weer tiptop uitziet.  Uw bestaande dak kunnen wij reinigen en het daarna impregneren of coaten voor een langere levensduur.Vrijblijvende offerte? → Klik hierDakramen

Velux dakramen of lichtkoepels


Wilt u meer licht onder uw hellende dak? Wij plaatsen al jaren Velux dakramen. Velux is van topkwaliteit. Dat merken wij bij het plaatsen en u bij het gebruik. De maatvoering is altijd correct en de accessoires zijn eindeloos. Denk aan zonnewering, verduistering,  horren en elektrische bediening.

lijn
Dakramen
lijn

Dakkapellen

Dakkapellen alleen traditioneel


Een  dakkapel  levert een behoorlijke winst aan ruimte op. Wij bouwen dakkapellen altijd traditioneel op. Dit houdt in dat ……Bouwkundig kunnen wij garant staan voor een betere verankering in het bestaande dak en aanpassing van de bestaande dak constructie.
Muren

Impregneren, opnieuw invoegen of reinigen


Buitenmuren hebben veel te voorduren. Ze vervuilen en verweren, de voegen worden slecht en vallen soms uit. Wij reinigen uw muren, voegen ze opnieuw en impregneren ze. Zo gaan uw muren weer jaren mee.

lijn
Dakramen
lijn

Gevels

Is uw houten gevel aan vervanging toe?


Is uw houten gevel aan vervanging toe? Zijn de geveldelen verrot of bent u het schilderen zat? Dan kunt u uw gevel laten vernieuwen met kunststof geveldelen. Er zijn veel verschillende materialen voor verkrijgbaar:  Keraliet, wersaliet , steen, trespa en kikern.
Vrijblijvende offerte? → Klik hierOverkappingen

Een overkapping, carport of tuinkeuken


Zit u te denken aan een carport, een overkapping of veranda? Of  misschien wel  een tuinhuisje of een tuinkeuken. Samen  met u zetten we de mogelijkheden op een rijtje. Wij hebben altijd een plan dat bij u past. Daarnaast leveren en plaatsten wij allerlei carports van zowel hout als aluminium, of carports met glazen dak.

lijn
Dakramen
lijn

Kozijnen

Houten, aluminium of kunstof kozijnen


Kozijnen zijn beeld bepalend voor uw pand of woning.  Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wij adviseren u wat het beste bij uw woning past.
Moet het weer hout zijn, of maakt u de overstap naar kunststof kozijnen? De voordelen van kunststof kozijnen, zijn natuurlijk wel te overwegen. U hoeft niet meer te schilderen.
Aanbouw

Uitbreiding van uw woning


Wanneer u graag meer ruimte in uw bestaande woning of pand wilt kunt u uitbreiden door middel van een aanbouw, serre of erker. Hiermee creëert u veel extra ruimte in uw bestaande woning of pand. Wilt u meer weten belt u dan voor een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij u langs, bekijken de situatie, maken samen met u een plan en vervolgens maken wij voor u een offerte op maat.

lijn
Dakramen
lijn

Opbouw

Meer ruimte op de zelfde m2


Hebt u op de eerste verdieping meer ruimte nodig? Voor bijvoorbeeld een slaapkamer of een werkruimte?  Dan kan een opbouw op de garage een oplossing zijn. Hierdoor krijgt u er zomaar een kamer bij, met aansluiting op de bestaande overloop van de woning.


 
 

Mulderijbouw Bouw- en onderhoudsbedrijf    -     Tel: 0528 - 36 22 51     -     info@mulderijbouw.nl